Skip to content

Projektets gang

markericon

Sammen tager vi snak om dit sted og finder frem til de historier, der giver mening at fortælle. Når vi laver denne øvelse sammen, bliver det muligt at grave de gemte fortællinger og anekdoter frem, som du måske selv tager for givet - det kan nemlig være lige præcis dem, der er med til at gøre dit sted til noget helt særligt.

loginicon
Fortællingerne kan laves som tekst, lyd eller video. I undervises i hvordan I nemt kan lave små lydfiler. Når historien fortælles i lyd kan dine gæster nyde dine smukke omgivelser og høre historien direkte på stedet. Historierne formidles ved skiltning med en kode med det særlige bog-ikon som leder dine gæster til den enkelte historie.
cloudicon
Alle jeres personlige fortællinger gemmes i jeres eget personlige historiearkiv, så de er sikkert gemt og aldrig går tabt. Besøgende kan også dele deres egen personlige fortælling og I vælger selv om I ønsker at offentliggøre den. Dermed opsamles og gemmes alle personlige fortællinger lige der hvor de hører til.

Pas godt på dine personlige  fortællinger

Dine fortællinger gemmes i jeres eget historiearkiv, hvor de ikke risikerer at gå tabt, og hvor besøgende nemt kan tilgå dem fra deres mobil i form af tekst og/eller lyd. Fortællingerne indtales af  af den med relation til historien for at gøre det så personligt som muligt. Det er altid muligt at tilføje nye historier, som idéerne opstår.

Når personer er autentiske og ærlige rører det noget fundamentalt i os som mennesker. Det skaber en relation og vil blive husket.

platform

Case: Kragerup Gods

På Vestsjælland ligger smukke Kragerup Gods, hvis rødder går helt tilbage til 1327. Et væld af historier er gået i arv fra generation til generation. Historier som de gerne vil dele med deres gæster.

Godset startede med 15 fortællinger, men med tiden har det udviklet sig til ca. 50 fortællinger og anekdoter fordelt ud på hele godset og omgivelserne. I dag benytter halvdelen af godsets gæster My Story Place og får dermed et unikt indblik i godsets personlige historier, som kun kan opleves når man besøger Kragerup Gods.

”My Story Place er en fantastisk idé, og konceptet virker til vores gæsters store glæde. Med My Story Place kan vores gæster opleve Kragerups historie, når man nu ikke altid selv kan være til stede for at fortælle den”

Regitze Dinesen – Godsejer 9. generation og Birgitte Dinesen Godsejer 8. generation

godsejere_kragerup
Er du klar til at høre mere om

My Story Place?

Book et møde med founder Mie Levy og hør hvordan My Story Place kan skabe værdi for dig.