Væk minderne her

              

Kragerup Gods

Med My Story Place kan du opleve historien fra mindeværdige steder direkte på din smartphone samt oprette din egen personlige historie i den digitale gæstebog - og blive en del af historien!

Besøg et mindeværdigt sted og oplev historien på nært hold. Kig eller spørg efter My Story Place, scan koden, kom tæt på historien og opret din personlige gæstehistorie.  

Kragerup Gods
På Vestsjælland omgivet af en voldgrav og den velholdte park ligger det smukke Kragerup Gods, hvis historie går tilbage til 1327. Besøg godset og mød personerne som har sat sit præg på Kragerup gennem tiden. Skriv i den digitale gæstebog og fortæl din historie om Kragerup og hvad stedet har betydet for dig.

Hold øje her på siden når flere Story Places offentliggøres.

Når du opretter en gæstehistorie inviteres du automatisk til at oprette din egen private profil, hvor du kan gemme din historie og dele med dine nære i et lukket forum. Private profiler koster ikke noget. 

Vi sender dig også gerne en invitation, hvis du bare brænder for at komme i gang med at gemme din historie. Send mail til info@mystoryplace.dk