Skip to content
kragerup_web

Mission

Passion for historiefortælling, begejstringen for at være med til at finde og bevare personlige fortællinger samt glæden ved at opleve andre tage fortællingerne til sig, er de følelser som My Story Place er født ud af.

Historier fortalt med en personlig vinkel hilser sårbarhed velkommen og fejrer det autentiske. Missionen med My Story Place er at få alle personlige fortællinger gemt før de går tabt – og få dem helt frem i lyset lige der hvor de fandt sted.

"Lad fortællingerne gå i arv"

Bag My Story Place

Jeg brænder for storytelling og har altid været betaget af steder med historie. Ikke mindst de personer som gennem tiden har sat deres præg på netop det sted. Jeg elsker personlige fortællinger. Historier fortalt med en personlig vinkel.

I en verden hvor alting går så stærkt glemmer vi at værne om de vigtige historier. Historier som gør os til dem vi er. Historier bliver ofte ikke gemt og derfor også glemt - derfor startede jeg My Story Place.

founder-mie-1

Bevar og oplev gemte fortællinger

Mange tror ikke deres personlige fortælling er relevant for andre - men historien fænger mere når den er fortalt med en personlig vinkel.

planche
Vil du gerne høre meget mere om

My Story Place?

...og hvordan du kan starte med at gemme din historie og ikke mindst dele den med dem det er relevant for - så tøv ikke med at booke et helt uforpligtende møde. Jeg vil meget gerne fortælle dig meget mere og hjælpe dig med at sætte fokus på din historie så endnu flere fortællinger bliver gemt og kommer frem i lyset.